Avaimet käteen -talo  –  eikä kodinrakentaminen voi olla helpompaa!

Moni haaveilee oman talon rakentamisesta ja valmistalo tarjoaa helpon vaihtoehdon. Paketit ovatkin suosituimpia tapoja rakentaa koti, reilusti yli puolet kaikista uusista omakotitaloista rakennetaan talopaketista. Me rakennamme turvallisen ja viihtyisän kodin juuri niin kuin sinä haluat. Haluatpa projektisi toteutettavan muuttovalmiina kokonaisuutena tai vaikka vain perustusten ja seinien pystyttämisenä, teet erinomaisen ratkaisun valitsemalla Harmacon Oy:n kumppaniksesi 

Tervetuloa kotiin!

Kaikki rakentamisen vaiheet yhdestä ovesta

Oman kodin rakentaminen on suuri investointi, mutta myös vaativa prosessi. Me Harmaconilla haluamme olla mukana tekemässä rakentamisesta helppoa ja vähemmän stressaavaa. Siksi saatkin meiltä kaikki talon rakentamisen vaiheet. Tarvittaessa aloitamme rakentamisen perustusten maanrakennustöistä ja lopetamme urakan sisätilojen viimeistelyihinYhteistyöverkostomme kautta onnistuvat myös LVIS-työt mutkattomasti. Kysy lisätietoja palveluistamme!

Asiakkaan toiveita kuunnellen

Kodin tekevät sen asukkaat. Asukkaiden toiveet pitääkin ottaa huomioon koko prosessin ajan. Kodin rakentaminen on kokonaisuus, jossa luotettava kumppani ja hyvät neuvot ovat kultaakin kalliimpia. Ja koska kyseessä on sinun kotisi, on se toteutettava sinun toiveitasi kuunnellen. Harmacon on kuunteleva kumppanisi.  

Laadukasta ja huolellista jälkeä

Periaatteena työssämme on, että jälki on huolellista, eikä mutkissa oiota. Meidän jäljiltämme ei löydy ikäviä yllätyksiä ja tehty työ vastaa laatuvaatimuksiasi. Pidämme myös huolta aikatauluista ja projektinhallinnasta työmaalla. Asiakkaanamme sinä olet tärkein ja tärkeä osa toimintaamme on pitää sinut ajan tasalla projektisi edistymisestä. Matkan varrella voi myös tulla mieleen muuttaa suunnitelmia ja muutoksia teemmekin joustavasti.  

Yhteistyössä parhaiden toimijoiden kanssa

Tällä hetkellä teemme yhteistyötä kodinrakentamisen parhaiden toimijoiden Kannustalon ja Kuusamon hirsitalojen kanssa. Näiden valmistajien valikoimista löytyy mahdollisuuksia kaikenlaiseen asumiseen.  

kannustaloM copy

Kannustalo

Kannustalo on perinteikäs toimija, joka tunnetaan laadukkaista ratkaisuistaan. Olipa makusi sitten moderni puutalo tai pitsihuvilatyyppinen kartano, löydät Kannustalon valikoimista juuri soveltuvan kodin.

KHT 2011 nega

Kuusamo hirsitalot

Modernin hirsitalon ystävän valinta on Kuusamo Hirsitalojen ekologiset ja puhdaslinjaiset hirsirakenteet. Asuintalojen lisäksi valikoimasta löytyvät loma-asunnot, saunat sekä piharakennukset.